Logi / prislista

I Nyyssänniemi du kan stanna till exempel i ett Tentsile -träboende eller i den magnifika Aurorahut -glas-igloon!

Logi och tilläggstjänster

På Nyyssänniemi campingplats kan du bo i stuga, Aurorahut glas-igloo, Tentsile -träboende, tält, husbil eller husvagn. Den natursköna campingplatsen är belägen i Keuruu i mellersta Finland.
På campingplatsen finns det en grill- och kokskjul för våra gäster. Där hittar du, elspis, ugn och mikrovågsugn för matlagning. Här kan du även tvätta disken. Kokskjulet är utrustad med en grill och skyddat område för att njuta av middagen.
På campingplatsen finns det en servicebyggnad för våra gäster med 6 toaletter och dusch. I ändan av servicebyggnaden hittar du en sorteringsplats för hushållsavfall och tömningsplats för septitank och gråvatten. Vi har också två mysiga strandbastur på sina egna stränder.
Exempel på Nyyssänniemi -aktiviteter: Uthyrning av SUP- brädor och kanoter, minigolfbana (9 hål) och beachvolleybollplan.

Dagliga öppethållningstider

STÄNGD!

Stugor

I Nyyssänniemi finns 22 stugor. Stugorna rymmer fyra personer. Stugorna har kylskåp och mikrovågsugn.
Stugorna 9, 10, 11, 20, 21 och 22 har även plats för husdjur.
Pris från: 55 € / dag

Caravan

Det finns 45 elektriska anslutningsplatser för husvagn och husbil.
Pris från: 16 € / dag

Camping

På campingen finns det fem hektar utrymme för tält.
Pris från: 15 € / dag

Tentsile-trädtält

Tentsile Stingray-trädtält för 3 personer.
Få en unik naturupplevelse genom att tillbringa natten i ett Tentsile Stingray-trädtält som är uppspänt mellan träden.
Under klara nätter kan du betrakta himlavalvet med dess stjärnor och njuta av värmen i sovsäcken innan du somnar. Den genomskinliga, tunna tältduken skyddar mot mygg och andra flygfän. Under regnskyddet är du dessutom skyddad mot vind och regn.
I trädtältet kan du låtsas att du susar fram som en meteorit över himlen och känna hur liten du är i universum. Att observera naturen ur det här perspektivet ger dig en helt ny synvinkel på din omgivning och lugnar sinnet, så att du kan glömma all stress och alla vardagsutmaningar en stund.
Boka din vistelse, med incheckning på eftermiddagen, och lämna vardagsstressen bakom dig. Kom hit och njut av en upplevelse utan dess like.

Pris från: 60 €/natt, max 3 pers./tält

AuroraHut-igloo

Camping Nyyssänniemi erbjuder sommarens mest fantastiska boendeupplevelse i AuroraHuts-glasigloor vid stranden i Nyyssänniemi!
Ekologiskt lyxboende i Keuru i Keurusselkäs vackra sjölandskap – en flytande igloo med dubbelsäng och panoramautsikt, egen terrass, kök, kylskåp och kaffebryggare.
AuroraHut-igloon kan hyras året om!
Pris från: 189 € / natt, inklusive sängkläder, handdukar och frukost.
ravintola Nyyssis

Restaurang Nyyssis

Restaurangen kan också bokas för privata evenemang, födelsedagsfester, minnesstunder samt evenemang för företag och styrelser.