Majoitus / hinnasto

Nyyssänniemessä majoitut esimerkiksi Tentsile puumajoitteessa tai upeassa Aurorahut lasi-iglussa!

Majoitus ja lisäpalvelut

Nyyssänniemen leirintäalueella voit majoittua mökissä, AuroraHut iglussa, Tentsile puumajoitteissa, teltalla, matkailuautolla tai matkailuvaunulla. Luonnonkaunis leirintäalueemme sijaitsee Keuruulla, Keski-Suomessa.
Leirintäalueellamme on matkailijoille tarkoitettu grilli-/keittokatos, jossa on astianpesupaikka, sähköliesi ja uuni sekä mikroaaltouuni matkailijoiden ruuanlaittoa varten. Grillikatoksessa on grilli sekä katettu ruokailutila.
Alueellamme on wc ja huoltorakennus, jossa on 6 suihkullista wc:tä matkailijoiden käytettäviksi. Huoltorakennuksen päähän voi tyhjentää kemiallisen säiliön ja harmaat vedet. Meillä on myös kaksi viihtyisää rantasaunaa omilla uimarannoillaan.

Voit varata käyttöösi myös kaksi viihtyisää rantasaunaa omilla uimarannoillaan (varaukset puhelimitse tai paikanpäällä!). Muita aktiviteetteja/palveluita ovat mm. vuokrakajakit ja SUP-laudat, soutuveneet, minigolf ja vapaasti käytössä rantalentis kenttä, salibandyareena (6x12m), trampooliini ja lasten leikkihuone ja ulkoleikkialue.

Päivittäiset aukioloajat

Maanantai 09-22

Tiistai 09-22

Keskiviikko 09-22

Torstai 09-22

Perjantai 09-22(02)

Lauantai 09-22(02)

Sunnuntai 09-22

Mökit

Leirintämökkejä alueellamme on 22 kappaletta. Mökeissä on nukkumapaikat 4:lle henkilölle, jääkaappi ja mikroaaltouuni.
Mökeissä nrot. 9, 10 , 11, 20, 21 ja 22 voi myös lemmikkieläimet yöpyä.
Hinta alkaen: 55 € / vrk

Caravan

Sähköistettyjä asuntoauto- ja asuntovaunupaikkoja on 45 kappeletta.
Hinta alkaen: 16 € / vrk

Telttamajoitus

Telttoja viiden hehtaarin kokoiselle leirintäalueellemme mahtuu sanalla sanoen riittävästi.
Hinta alkaen: 15 € / vrk

Tentsile puumajoitteet

TENTSILE Stingray 3 hengen puumajoite.
Voit kokea ainutlaatuisen luontoelämyksen nukkumalla puiden väliin pingotetussa teltassa, Tentsile Stingray -puumajoitteessa.
Kirkkaina öinä voit tarkkailla taivaankaarta tähtineen ja olla makuupussisi lämmössä ennen nukahtamista. Läpinäkyvä ohut pinta suojaa hyttysiltä ja muilta lentäviltä ötököiltä. Samoin olet sadesuojuksen alla tuulen- ja sateensuojassa.
Puumajoitteessa on mukava kokea itsensä yhdeksi meteoriitiksi taivaalliseen yhteiskuntaan ja tuntea kuinka pieni olet maailman kaikkeudessa. Luonnon seuraaminen tästä perspektiivistä antaa aivan uuden näkökulman tarkkailla luontoa ja rauhoittaa mieli kaikesta kiireestä ja arjen haasteista.
Varaa aikaa itsellesi iltapäivästä ja jätä arjen kiireet kotiin ja työpaikalle. Tule, koe ja nauti ennen näkemästä elämyksestä.
Hinta: 60 € / vrk, max 3 hlöä / teltta

AuroraHut iglu

Camping Nyyssänniemi tarjoaa kesän upeimman majoituselämyksen, kun AuroraHut lasi-iglu rantautui Nyyssänniemeen!

Ekologista luksusmajoitusta Keuruulla kauniin Keurusselkä järvimaisemissa, kelluva iglu parivuotella ja panorama maisemat, oma terassi, keittiö, jääkaappi, kahvinkeitin.
AuroraHut iglua voi vuokrata ympäri vuoden!

Hinta alkaen: 120 € / vrk, sisältää liinavaatteet, pyyhkeet, SUP-laudat sekä minigolfin!

ravintola Nyyssis

Ravintola Nyyssis

Vinkki! Ravintolaa voi myös varata yksityistilaisuuksiin, syntymäpäiväjuhliin, muistotilaisuuksiin, yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin

Vuokrattavat

Vuokraamme kylmävaunua, telttoja, pöytiä, penkkejä, kassakoneita, karaokelaitteita , äänentoistolaitteita, mönkijän peräkärry, paellapannu 100cm.
Hinnat: Kylmävaunu alk. 180 €/ sis. alv, teltat alk. 80 €/pvä, pöydät ja penkit 20 €/pv, kassakoneet 50 € ohjelmoituna, karaoke ja äänentoisto kysy tarjous, peräkärry 30 €/pvä, paellapannu 40 €/pv
Varaukset : paavo@nyyssanniemi.fi, puh 0400-733656 Paavo, 045-355 6905 Toni.